Despre noi
Mergi la continut

DESPRE NOI

Accesorii din Piele de Manufactura Lucrate in Atelierul Bocane

 

Cine suntem?

Atelierul Bocane a inceput cu un singur om, pe numele sau Marius, mai mult ca un vis decat ca o afacere, in 1997.  Mult suflet si putini bani.

Pentru ca am simtit ca putem oferi mai mult, in timp am reusit sa investim si in utilaje care ne-au permis sa oferim o calitate din ce in ce mai buna produselor noastre.

Inca nu am devenit super faimosi, dar, stii vorba, "Iti trebuie 25 de ani de munca pentru a avea succes peste noapte". Asa ca mai avem putin! :)

 

Ce Oferim?

Aici, in Atelierul Bocane, ne-am propus sa oferim bucurie simturilor si sufletului, prin Accesorii din Piele de Manufactura. Combinam cu grija pielea de la tabacarii cu traditie, timpul acordat fiecarui accesoriu in sine si experienta castigata in peste 20 de ani.

O Experienta Completa, creata incepand cu Detaliile fiecarui Accesoriu, timpul petrecut lucrand si perfectionand, ambalarea perfecta pentru Cadou.

Nu in ultimul rand, Suntem Aici. Ne bucuram sa iti oferim toate detaliile despre accesoriile noastre, sa iti raspundem la intrebari, sa te ajutam sa gasesti Accesoriul potrivit pentru tine, sa iti livram comanda asa cum iti doresti, si sa te ajutam la fel de prompt si dupa ce ai cumparat de la noi.   

 

De ce sa ai incredere in noi? 

Stim ca increderea se castiga pas cu pas. De fiecare data cand un client ne transmite impresia sa pozitiva dupa primirea coletului Bocane, stim ca am avansat cu inca un pas.  Daca nu esti complet satisfacut iti primesti banii inapoi!

 

Ce avantaje iti oferim?

La Bocane tu esti persoana cea mai importanta! Punem mare valoare pe parerea ta, si principalul nostru scop este ca tu sa fii multumit si sa revii cu placere. 

Iti multumim ca ai ales Bocane  si iti uram ca timpul petrecut cu noi sa fie unul cat mai placut!

 

 

Magazinul online Bocane.ro este detinut de catre BOCANE ACCESORIES S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului Constanta cu J14/2760/1997, C.U.I. RO 10136051. 
Adresa Atelierului: Str.Strajei Nr.91B, Cumpana, 907105, Romania  
 
Ai intrebari? Ne poti contacta la 0341 405 236 sau 0770 34 84 13, de Luni Pana Vineri, intre 09:00 si 17:00 sau oricand la office [at] bocane [punct] ro.

 

Actualizat 08.12.2021

Disponibilitate